Een heerlijk dagje strand is echt een aanrader wanneer je de Toscane bezoekt. Er zijn zoveel mooie stranden dat het een heerlijk dagje uit isĀ om jouw favoriete strand te bezoeken. Wanneer je verblijft op camping Park Albatros kun je natuurlijk het dichtbij gelegen strand bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om een ander strand op te zoeken. Zo geniet je onderweg ook van het prachtige heuvellandschap. Een echte aanrader dus!

Stranden bij Livorno
Misschien wel de populairste stranden van Toscane met een mooie onderwaterwereld en daarom geliefd bij snorkelaars. Enkele goed bereikbare stranden zijn: Castiglioncello, Vada en Cecina. Deze zijn namelijk met het openbaar vervoer goed te bereiken, want ze liggen allemaal langs de spoorlijn Pisa-Grosetto.

Stranden van Elba
De stranden van dit eiland zijn werkelijk waar prachtig! En er worden uitstapjes georganiseerd vanuit camping Park Albatros. Lees hier meer voor Elba.

Stranden bij Grosseto
Deze stranden worden steeds populairder, want het gebied Maremma wordt steeds populairder bij toeristen. Niet voor niets, want de stranden zijn hier geweldig. Van prachtige kiezelstranden waar je heerlijk kunt snorkelen tot het kindvriendelijke strand van Marina di Alberese.