Deze 4 sterren camping is zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Zo geniet je van een comfortabele vakantie. En mocht je vragen hebben dan kun je altijd terecht bij het informatiepunt waar de medewerkers u vriendelijk te woord staan. 

En natuurlijk beschikt camping Park Albatros over een animatieteam die de kinderen de hele dag vermaken met allerlei activiteiten. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je de camping ook niet te verlaten want er is een camping winkel waar je alles vindt wat je nodig hebt op vakantie.

Receptie
Dadelijk geopend van  7:30 uur tot 23:00 uur en hier ontvang je de camping pas. De bewaking kan vragen naar deze pas als bewijs dat je op camping Park Albatros verblijft. Je kunt bij de receptie ook terecht voor kluisjes waar je de waardevolle spullen kunt opbergen. Daarnaast staat de receptie natuurlijk dag en nacht voor je klaar voor al je vragen!

Was -en droogmachines
Deze zijn gelegen bij de gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen.

Toiletgebouwen
24 uur per dag gratis warmwaterdouches, haardrogers, faciliteiten voor kinderen, baby’s en niet-gemengde faciliteiten voor mensen zonder badkamers.

Geldzaken
Op deze camping wordt gebruik gemaakt van een betaalsysteem met chipkaarten. Deze werken hetzelfde als een chipknip en moeten dus van tevoren worden opgeladen. Elke gast ontvangt bij aankomst een chipkaart en gedurende je verblijf op de camping is dit de enige betaalwijze op alle winkels en horeca plekken op het terrein. De restaurants en winkels accepteren vanaf bepaalde bedragen ook een creditcard, maar je kunt nergens met contant geld betalen. Je krijgt de kaarten op de hoofdreceptie, waar je ze bij vertrek ook weer moet inleveren. Een eventueel tegoed op de kaart wordt in contanten teruggegeven. Voor elke kaart die niet je inlevert wordt een bedrag van € 5,00 vervangingswaarde in rekening gebracht. In de hoofdreceptie kun je de kaart opladen, het tegoed opvragen en geld laten afladen. Bovendien ku je hier de kaart laten blokkeren indien je de kaart verliest. Wij raden aan altijd de laatste bonnetje te bewaren voor het kaartnummer dat er op staat. Je kunt de chipkaart opladen bij de receptie, restaurants, bars, het infopoint en de supermarkt. Voor vragen over het geldsysteem kun je altijd terecht bij onze medewerkers. Als je travellers cheques wilt inwisselen of in euro’s wilt wisselen is ons receptiepersoneel graag van dienst. je kunt ook geld pinnen bij de automaat op de camping.

Sanitair

Wastafels / warm water
Wastafels / koud water
Douches / warm water
Douches / koud water
Individuele wascabines / warm water
Individuele wascabines / koud water
Zittoiletten
Toiletpapier aanwezig
Stortbak voor chemische toiletten
Babyroom
Kindersanitair
Watertappunt op/bij de plaats (max. 50 m)
Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15 m)
Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15 m)

Diversen faciliteiten

WIFI internet
Internetmogelijkheid
Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
Speciale voorzieningen voor kampeerauto’s
Paden en wegen verlicht
Terrein bewaakt
Dag en nacht rustig
Kaarttelefoon
Munttelefoon
Geldautomaat
Gesproken talen op de receptie: (in hoogseizoen): NL / GB / F / D / I / E

Voorzieningen voor gehandicapten

Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
Sanitaire voorzieningen in zelfde gebouw als voor overige kampeerders
Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan